Omtale

Anbefaling af “DU RÅBER SÅ HØJT MOR! i magasinet “Vores Børn” fra juni måned – læs artiklen her:

Vores Børn, juni_udvikling_du_raber_sa_hojt_mor

 

Så er der bøger på hylden igen – 2. udgave af DU RÅBER SÅ HØJT MOR! er netop udkommet.

 

En læsers reaktion:

Yasmina:

”Jeg er rørt helt ind i hjertet. Det er jo ikke raketvidenskab, at man skal lade være med at råbe af sine børn. Hvor er jeg lettet over, at jeg ikke er ene om at være en råbende mor ind imellem, og hvor er jeg glad for at kigge i bogen og se et barns simple kærlighed, den er universel og ligetil, hvis vi stopper op og SER den. Bogen er fantastisk, fordi den så simpelt beskriver noget til tider utrolig kompliceret.”

 

Boganmeldelse af Heidi Agerkvist – www.heidiagerkvist.dk – psykolog med speciale i børnefamilien

Psykologen Heidi Agerkvist har anmeldt børnebogen i sit nyhedsbrev.

Heidi Agerkvist

Bogen hedder ”DU RÅBER SÅ HØJT MOR” og er fortalt fra en lille piges perspektiv. I et simpelt og letforståelig sprog beskriver den i børnehøjde, hvordan det føles, når mor og far har alt for travlt til at lege og bare bliver irriterede og skælder ud over den lille piges forsøg på at komme i kontakt.

Louise har selv tegnet alle illustrationerne i bogen, og jeg kan godt lide den fine symbolik i, at de lidt dystre farver forvandles til varme røde farver sidst i bogen, da moren og den lille pige mødes i god kontakt igen.

Hvis du som forælder synes, det er svært at komme dit barn i møde efter en ærgerlig konflikt, kan bogen her være et sted at starte. Ved at læse en historie for dit barn om en mor, der kommer til at råbe og bagefter tager ansvar, siger undskyld og tager initiativ til forsoning, sender du indirekte “undskyld-signal” til dit barn. Og det er et fint sted at starte.

Så hvis du ligesom Louise savner en børnebog om at rumme og håndtere følelser i børnefamilien, så er den altså skrevet nu.

 

Loaklavisen s. 12

http://ftp-lokalavisen-valby.dk/arkiv/1038/#p=12

lokal avisen valby s 12

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valby Bladet s. 48

http://www.e-pages.dk/bgmonline_va/391/

valby bladet s 48